Haber

Denizli’de Akşener: Bize ‘sürtük’ diyenleri emekli mi edeceğiz?

YETER Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için Denizli’de 3 gün boyunca miting düzenledi. Akşener, Denizli halkından hem partisine hem de cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermesini istedi.

ANKA’ya göreAkşener’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

İSTERSENİZ BU DOLANDIRICILIK SİSTEMİNDEN ÇIKABİLİRİZ: İsterseniz Meral başbakan, isterseniz 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu olur. İstersen Türkiye refaha, zenginliğe kavuşur. İstersen bu ucube sistemden kurtulabiliriz. Dilerseniz bayanlar ve gençler prestij görüp nefes alabilirler. 14 Mayıs’ta hem kendinizi hem de akrabalarınızı, arkadaşlarınızı, komşularınızı, dostlarınızı ve sözlerini hatırladığınız herkesi sandığa götüreceksiniz. Bu canavarca sistemden kurtulmak için Kemal’e bir, Meral’e bir oy vereceksiniz.

KADINLAR, BİZE SÜRTÜK DİYENLERİ EMEKLİ Mİ EDECEĞİZ?: Bu alanda birçok toplantı yaptık. Bugünün canlılığı, Recep Bey’in deyimiyle ‘lebaleb’ doluluğu, bu sefer denk geldim. 14 Mayıs, tıpkı Anneler Günü gibi, annelere, kızlarımıza hakaret eden, bize orospu diyen, bize rezil diyen, bize alçak diyenleri emekli mi edeceğiz? Gençlerimize nefes aldırmayanların, umudumuzu çalanların, 82 puan aldığı halde mülakatta atanmayanların, AK’de ayıları, amcaları olanların olduğu bu harami sisteme son verecek miyiz? Parti 52 puanla mı atanır? Ben milletim, ben seçmenim, ben hayırseverim, vekaleti sadece siyasetçiye veriyorum, bu sefer de size mi gönderiyorum diyeceksiniz?

SEÇİM OY İÇİN TATİLDİR: Yolda bazı pankartlar gördüm, ‘Denizli halkı vatanseverdir, ülkeyi bölmezler’ doğrudur. Türkiye’de her birimiz vatanseveriz, bayrak severiz, vatanseveriz. Tabii bu ülkeyi bölmez. Seçime gidiyoruz, seçmenler için seçim tatil. Siyasileri tartarsınız, bir karar verirsiniz. Bu senin için bir tatil. Birbirine küfrederek, hakaret ederek, iftira atarak bir tercih yapılabilir mi? 30 yıldır siyaset yapıyorum, 50 yıllık hafızam var. Küfür ederek, milletimizi küçük düşürerek, milletimize hakaret ederek, bize iftira atarak seçime gitmedik. Ben böyle iğrenç bir dil görmedim.

MİLLİ İRADE NE ZAMAN DARBE OLDU?: Kendisini istiklal mücadelesi veren biri olarak tanımlıyor ve bizi darbeci olmakla suçluyor. Bir ülkede oy kullanmak, özgür iradeyle sandıkta oy kullanmak, milli irade ne zaman darbe oldu? Silahlı olanlar darbe yapar. Seçmen ne zaman darbe yaptı? Bütün bunların ne olduğunu biliyor musun? Bu arkadaşın Hollanda’da hesapları olduğu bilgisi dolaşıyordu. Cayman Adaları mı, Nayman Adalılar mı oldukları, adını söyleyemediğim yerlerde hesapları olduğu bilgisi havada uçuşuyordu. Soruşturma açılmadı. Bunlarla ilgili bir soruşturma varsa ben hayatımda böyle bir ahlaksızlık görmedim, işgalcisiniz, darbecisiniz, ben PKK’yım, hırsızlıkların getirdiği telaşla, kapatma, unutturma. Doğrusu ahlaksızlıktır. Kafayı kırdılar diyorum ama en kırık kafa bile böyle olamaz. Ben hain değilim Recep Bey, çevrenizdekilere bir bakın. Buradaki insanlar hain değil. Herkesi ayakkabısına kadar her şeyi bildiğinizi iddia eden saygıdeğer insanlar, bu ülkenin başkenti Ankara’nın göbeğinde genç bir akademisyen katledildi. Banu Çiçek, Bengisu babasız kaldı. Her şeyi biliyor muydun? Ne katilleri ne de azmettiricileri buldunuz. Siyaset, sorunlarınızı öğrenerek, çözerek ve üreterek karşınızdaki diğer taraflarla yarışmak demektir. Hizmet üzerinden, proje üzerinden rekabet. İktidara gelir gelmez bir ayda 100 bin öğretmen atayacağız. Bütün köy okullarına açacağız. Yıkılmamış ve küçük bir tamiratla açılabilecek 11 bin köy okulunu da hemen açıyoruz. Genç arkadaşlarımızın köylerinde çiftçilik yapmaları için her türlü takviyeyi yapacağız. 18-26 yaş grubundaki gençlere 2 bin 500 lira maaş vereceğiz.

ULAN’I KİM GETİRDİ?: İstanbul mitinginde Sayın Erdoğan, ‘Arı gibi çalışan bir liderin eşi gibi mutfaktan çıkmaması için oylama var’ diyor. Mutfaktan çıkmadığımız için ‘eş’ gibiydik. Seni kim doğurdu? Sizi doğuran, besleyen analarınıza hakaret etmek. Ayrıca arı gibi diyenler arı gibi çalışmıyor. Anneler gününde bizi aşağılayanlara ders verecek miyiz? Hanımlar bir şey mi dediler, canınız mı yandı?

CUMHURBAŞKANI’NIN 13’ÜNCÜ BAŞKANI OLMA İSTEĞİNİZ ÇİZMELERDE VERİLECEK: Bu canavarca sistemin son bulması, yargının bağımsız olması, hukukun üstün olması, demokrasinin tam ve eksiksiz olarak yaşaması için bu sistemin değişmesi gerekiyor. 14 Mayıs akşamı sizlerin helal oyunuyla tabi ki ben başbakan olacağım, Sayın Kılıçdaroğlu da cumhurbaşkanı olacak. Kılıçdaroğlu Bey’i alkışlarla Çankaya’ya göndereceğiz, Erdoğan Bey’i de arkadaşlarıyla birlikte emekli edeceğiz. Bu bir seçim değil, sanki savaşa gidiyoruz. Bunun önüne geçeceğiz. 14 Mayıs akşamı sandıklar açıldığında içinizden harama dokunmayan, milletin hakkını yememiş, evladını sizin gibi yetiştiren 13. Cumhurbaşkanımız vasiyetine kavuşacaktır. o sandıklarda 13. cumhurbaşkanı olun. Bundan eminim. Onu yalnız bırakmak olmaz, o zaman Meral Akşener’i başbakan yaparsın. Kemal’e bir oy, Meral’e bir oy. (HABER MERKEZİ)

merzifon-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Esat Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu