Haber

İYİ Parti ile MHP arasındaki pankart düellosu gündem oldu! Sinan Ateş’in ablasından tepki gecikmedi

mp Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün düzenlediği Kastamonu mitingi öncesi İYİ Parti ile MHP il başkanları arasında dikkat çekici olay yaşandı. Her iki partinin il başkanlıkları aynı binada yer alırken, İYİ Parti ile MHP’liler pankart düellosuna girdi.

İYİ PARTİ İLE MHP ARASINDA PANCARE SAVAŞI

İl başkanlığı penceresinden ilk olarak UYGUN Partilileri çıktı. Sinan Ateş “Mitingin katillerinden hesap soracağız” yazılı pankart astı. Ancak mitinge saatler kala yan katta MHP il başkanlığına asılan dev parti bayrağının bulunduğu Sinan Ateş pankartı kapatıldı. Bunun üzerine DÜZGÜN Partililer yukarı çıkarak MHP bayrağının üzerine pankartı astı. Ama bu sefer çatıdan MHP tarafından. MHP bayrağının dalgalanmasıyla pankart bir kez daha kaplandı.

SİNAN ATEŞ’İN BABASINDAN TEPKİ

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, Twitter hesabından olaya tepki gösterdi.

“İSİMİNİZ KATİLLERE VE PAZARLIKÇILARA VERİLECEK”

Ateş, “Sinan Ateş’in adının anılmasından, fotoğrafının yayınlanmasından rahatsız olanlar, örtbas etmeye çalıştığınız gerçeğin altında kalacak. Sadece siz değil, gelecek nesilleriniz bile bu ayıbı yaşayacak. Adınız. katiller ve uyuşturucu tacirleriyle anılacak.”

İYİ PARTİ VEKİLİ DE TEPKİ VERDİ

Öte yandan İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar dün yaptığı paylaşımla olaya tepki gösterdi. Katar, “Örtmeye çalıştığınız iki öksüz çocuk bir yetim Sinan Ateş idealiyse başaramazsınız” sözlerini kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Esat Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu